Laatste nieuws overzicht

Specialisatie Onderwaterbiologie

Laatste nieuws overzicht >>

 

Specialisatie Onderwaterbiologie

 

Beste mededuikers

Heb je je altijd al wat verder willen verdiepen in het leven onder water zoals wij dat als duikers tegenkomen? Wil je meer weten over de planten en dieren die je op je favoriete duikstek kunt vinden en hun onderlinge relaties? Of ben je nog steeds benieuwd wat nu dat ene beestje was dat je tegen kwam onder water en vraag je je af waar je dit nu had kunnen opzoeken?

Dan is hier je kans! Binnenkort wordt door Petra ter Brugge vanuit Duikteam de Kaaiman de specialisatie Onderwaterbiologie georganiseerd. Petra is in haar dagelijks leven biologe. Ze is in opleiding voor 2* instructeur en wordt hierbij door Mario begeleid. Dit geeft direct mogelijkheden voor leden van de Brandweer Duikvereniging om aan deze cursus deel te nemen.

 

In deze specialisatie zal het gaan over de verschillende plant- en diersoorten die te vinden zijn in Nederlands zoet en zout water, over hun onderlinge relaties en over hoe je soorten kunt herkennen.

 

De cursus bestaat uit 2 theorielessen, 3 duiken en een eindbijeenkomst.

De theorielessen en eindbijeenkomst zullen worden gegeven in het clubhuis van duikteam de Kaaiman. De duiken vinden plaats in zowel een zoetwaterplas als in zout water (Grevelingenmeer). De cursus zal worden gegeven in september-oktober 2016. Cursus data zullen zoveel mogelijk in overleg met deelnemers gepland worden.

 

Voor de cursus heb je het boek “Specialisatie Onderwaterbiologie” nodig. 

Het boek is te bestellen via Claudia, als meerdere boeken tegelijkertijd worden besteld hoeft er maar een kleer verzendkosten te worden betaald. De specialisatie is toegankelijk voor duikers met een 1* brevet of hoger.

Heb je interesse?

 

Laat het dan weten aan Mario of rechtstreeks aan Petra ter Brugge via petraterbrugge@hotmail.com

 

(svp aanmelden voor: 1 september 2016)

 

Laatst vernieuwd: Tuesday, 2nd August, 2016 om 16:57

Terug

Laatste nieuws

Geen trainingen tot 6 april

De Kwel gesloten tm 6 april

lees meer


2 januari NIEUWJAARSRECEPTIE

aanvang 20.30 uur

lees meer


16 januari Reanimatiecursus

 Brandweer kazerne Cuijk

lees meer


Gedragsregels BDC

 Publicatie van onze gedragsregels

lees meer


BDC kleding lijn

 Nieuw te bestellen

lees meer